Cruc.nl

Snelle bezorging

Leverijd
Koopartikelen: Zodra wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij de bestelling doorgaans binnen 24 uur, tenzij anders staat vermeld bij het betreffende artikel.
Levertijd koopartikelen
Bij ieder artikel staat een indicatie van de levertijd aangegeven. Artikelen die op voorraad zijn worden wanneer voor 15.30 uur, dezelfde werkdag verstuurd.
Het kan een enkele keer voorkomen dat een artikel toch uitverkocht blijkt te zijn of niet voorradig is bij de leverancier terwijl het artikel tijdens uw bestelling als voorradig werd weergegeven. Wij doen er echter alles aan om dit te voorkomen. Onze afdeling klantenservice neemt in dat geval altijd contact met u op. Mocht u niet telefonisch bereikbaar zijn ontvangt u een e-mail met daarin verdere informatie.
We zullen zo snel mogelijk met u overleggen, een alternatief aanbieden of indien gewenst zal de bestelling worden geannuleerd. In het laatste geval wordt het aankoopbedrag z.s.m. retour geboekt naar uw bankrekening.

De bestelling wordt bij u bezorgd door PosttNL of DHL Pakketservice.Bezorging
In 99% van de gevallen leveren de vervoerders uw bestelling binnen 24 uur na verzending af. Houdt u er rekening mee dat in een enkel geval uw bestelling een dag vertraging kan oplopen. 

Huur en leenartikelen
Besteld u huur en of leenartikelen op werkdagen voor 16.00 uur dan hebt u ze deze volgende dag in huis. De huur en uileenartikelen worden bezorgd door de frima Medipoint.
 
Huur/leenartikelen worden nooit tesamen met de koopartikelen naar u verstuurd.
Lees meer over huren en lenen van hulpmiddelen

Hulpmiddelen reserveren!
Wilt u alvast de kraamzorg hulpmiddelen voor de thuisbevalling aanvragen of weet u al welke  hulpmiddelen u nodig het na de ziekenhuisopname? Bij de afronding van de bestelling kunt u aangeven op welke datum en waar u de leen/huurartikelen bezorgd wilt hebben. Uiteraard kunt u dit altijd wijzigen.

Meer informatie zie Klantenservice

 

 

Contactinformatie

Cruc HulpmiddelenService 
Winkel en uitleenservice
UMC Groningen

Hanzeplein 1 (Winkelstraat)
9713GZ Groningen
Telefoon: 050 311 9797
KvK te Groningen 52218422

Openingstijden
Ma. t/m vrij. van 8.30- 17.00 uur
Zaterdag van 10.00- 14.00 uur
Zaterdag 11-8 Gesloten!

Inschrijven nieuwsbrief