Cruc.nl

Betaalmethoden

haakiDeal
haakVooruitbetaling per bank
haakBetalen op rekening (instellingen)
haakAutomatische incasso (huurartikelen)

[ terug

 


Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle mogelijke betaalwijzen in de webwinkel van CRUC.nl.

Gratis 
Voor de gratis uitleenartikelen betaalt u de eerste 6 maanden geen kosten, ook de bezorging is gratis.

iDeal
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Het grootste voordeel van Ideal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons binnen gekomen is gaan wij direct over tot levering van uw product.

Vooruitbetaling per bank
Wilt u liever niet direct met Ideal betalen maar even afwachten tot uw order bevestigd is via de mail? Dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van uw ordernummer kunt u de betaling aan ons voldoen zoals u gewend bent andere betalingen via internetbankieren of bankoverschrijving te regelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk aan u verzenden.

Let op: met een vooruitbetaling per bank kan het enkele dagen duren voordat wij uw betaling ontvangen terwijl dit met Ideal direct is. Met een vooruitbetaling per bank kan het dus aanzienlijk langer duren voor u uw bestelling ontvangt.

Betalen op rekening
Bedrijven en instellingen kunnen achteraf betalen op per factuur. 

Automatische incasso (huurartikelen)
Bij het bestellen van een online huurartikel betaalt u één week huur bezorgkosten vooraf. Tijdens de afronding van de bestelling geeft u de leverancier (Medipoint) toestemming het huurbedrag af te schrijven van uw rekening. Vervolgfacturen krijgt u thuis gestuurd.  
Let op! de huurprijs is altijd per volle week.

 

Contactinformatie

Cruc HulpmiddelenService 
Winkel en uitleenservice
UMC Groningen

Hanzeplein 1 (Winkelstraat)
9713GZ Groningen
Telefoon: 050 311 9797
KvK te Groningen 52218422

Openingstijden
Ma. t/m vrij. van 8.30- 17.00 uur
Zaterdag van 10.00- 14.00 uur
Zaterdag 11-8 Gesloten!

Inschrijven nieuwsbrief