Cruc.nl

Garantie&service

Naast scherpe prijzen en het gemak van online winkelen draagt CRUC.nl ook zorg voor de juiste Service & Garantie behorende bij uw aankoop.

Garantie
Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie tenzij aangegeven bij het artikel. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties. Bewaar altijd de originele kassabon of factuur en reageer binnen de garantietermijn.

Service en garantieafhandeling
In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact op met CRUC.nl (telefonisch of per email).
Nadat is vastgesteld dat er een probleem is met het artikel kunt het versturen naar CRUC.nl. Afhankelijk van het artikel kunt gebruik maken van ons gratis antwoordnummer of wordt het artikel door ons opgehaald.

Om voor de uitvoering van garantie voor uw product in aanmerking te komen hebt u de factuur of een ander bewijs van aankoop bij CRUC.nl nodig en indien van toepassing het garantiebewijs van het desbetreffende product.

 

 

Contactinformatie

Cruc HulpmiddelenService 
Winkel en uitleenservice
UMC Groningen

Hanzeplein 1 (Winkelstraat)
9713GZ Groningen
Telefoon: 050 311 9797
KvK te Groningen 52218422

Openingstijden
Ma. t/m vrij. van 8.30- 17.00 uur
Zaterdag van 10.00- 14.00 uur
Zaterdag 11-8 Gesloten!

Inschrijven nieuwsbrief